Zuiderzee botter Artesania Latina

1/35 houten bouwdoos botter /

067634
8437021128130
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

L475mm H 375mm Br115mm **** GRATIS VERZEKERD VERZONDEN (binnen Nederland) ***

Zuiderzee botter Artesania Latina
MOD ART-22125 Houeten bouwdoos van botter schaal 1:35

Vernieuwd in 2022, houten scheepsmodel kit van het traditionele Nederlandse vissersschip Botter. Met de aankoop van dit houten vissersboot model, zult u enthousiast zijn over een verbeterde en nauwkeurige bouw ervaring. Het is een getrouwe replica op schaal 1:35. Voor modelbouwers met een gemiddeld niveau vaardigheden.

INHOUD VERNIEUWDE SCHEEPSMODEL KIT BOTTER VISSERSSCHIP
Bouw uw vernieuwde 1:35 schaalmodel kit van de Botter, een traditioneel vissersschip van het eiland Marken. De constructie met behulp van een valse kiel en spanten brengt de montage van het model dichter bij de bouw van het echte schip. En nu met een verbeterde montage-ervaring, veel plezieriger en gemakkelijker! Alles past perfect op deze prachtige marine miniatuur.

Het modelbouwpakket bevat onderdelen van uiterst nauwkeurig lasergesneden karton, hardhout, messing, gietijzer en handgenaaide katoenen zeilen, klaar om geplaatst te worden. Bovendien bevat het nu een bonus: een mooie houten tentoonstellingsbasis om te bouwen met het naamplaatje van de Botter vissersboot.

Voor de montage kunt u onze nieuwe en nauwkeurige stap-voor-stap handleiding volgen op DVD voor computer (Windows en Mac) in full colour, vergezeld van de plannen van het model. De bouwdoos bevat geen gedrukte instructies. Vergeet niet dat u de digitale instructies gratis kunt downloaden in de bestaande sectie op ditzelfde tabblad. Wanneer gebouwd, meet deze getrouwe miniatuur replica van de Nederlandse Botter vissersboot 18.70'' (475mm) lengte, 4.52'' (115mm) breedte en 14.76'' (375mm) hoogte.