Griekse Cycladen eilanden

Schilderen op nummer Santorini / MGZ-Z-22C4 (4000887927830)

062312
4000887927830
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

50x80cm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

Griekse Cycladen eilanden
MAL 609260783 Meesterklasse drieluik compleet pakket met acrylverf (mengen niet nodig) ondergrond & penseel exclusief schilderijlijst Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Drieluiken 50x80cm

Het Schilderen op nummer pakket : “Santorini”
Het wit van de huizen met de blauwe koepels, de poortjes en ramen betovert iedereen die het ziet en ontvoert hem naar de paradijselijke wereld van de Griekse Cycladeneilanden. Je blik gaat over het heldere water naar de verte, met de geur van bougainville in je neus en het lichte briesje van de zee in je haar. Dat is Santorini van zijn mooiste kant. Een eiland in blauw en wit. Met dit motief haalt de hobbyschilder de schoonheid van de zuidelijke Egeïsche Zee in huis.


Dit schilderij  is een drieluik dit is een in drieën verdeelde afbeelding. Het middelste schilderij heeft het formaat 40 x 50 cm, de twee schilderijen links en rechts elk 20 x 50 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. 

Inhoud van de verpakking:
3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur. Middenafbeelding 40 x 50 cm Zijafbeeldingen elk 20 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.