Flamingo 3 luik

3luik flamingo schilderen op n / MGZ-Z-25A4 (4000887127827)

062192
4000887127827
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

50x80cm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

Flamingo 3 luik
MAL 609260782 Meesterklasse drieluik compleet pakket met acrylverf (mengen niet nodig) ondergrond & penseel exclusief schilderijlijst Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Drieluiken 50x80cm

Het motief: “Flamingo’s”

Deze gracieuze loopvogels worden tot 155 cm groot, staan in ondiep water en vissen met hun brede snavel naar kreeftdiertjes, wat ook de oorzaak is van hun roze gekleurde verenkleed. Zij leven in grote koloniën en veranderen het landschap in een roze zee. Waarschijnlijk is dat een van de redenen waarom zij zo vaak worden gefotografeerd en geschilderd. Zij slapen op één been en als zij beginnen te vliegen lijkt het wel of zij op het water kunnen lopen. Flamingo’s zijn heel bijzondere vogels, die het huis van de hobbyschilder een exotisch tintje verlenen.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE drieluik”. Een drieluik is een in drieën verdeelde afbeelding. Het middelste schilderij heeft het formaat 40 x 50 cm, de twee schilderijen links en rechts elk 20 x 50 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:

3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur. Middenafbeelding 40 x 50 cm Zijafbeeldingen elk 20 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar van verstikking door kleine delen.
Gerelateerde Producten