Kerstman op slee

Schilderen op nummer Arreslee / MGZ-Z-23C-3 OP=OP(4000887927588)

061776
4000887927588
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

50x80cm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

Kerstman op slee
MAL 609260758 Meesterklasse drieluik compleet pakket met acrylverf (mengen niet nodig) ondergrond & penseel exclusief schilderijlijst Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Drieluiken 50x80cm

Het motief: “De kerstman komt!”
In het vredige besneeuwde winterlandschap pauzeert de kerstman even om cadeautjes uit te delen aan de dieren in het bos. Nu is de slee weer zwaarbepakt en de rendieren zijn aangespannen. Zij schrapen met hun hoeven en willen de reis eindelijk voortzetten, zodat de kerstman alle kinderen met zijn cadeaus kan verwennen. De hobbyschilder begeleidt hen daarbij als hij dit charmante motief schildert en vervolgens kan zeggen: “De kerstman komt!”

Beeldformaat en schildervoorbeeld:
“MEESTERKLASSE drieluik”. Een drieluik is een in drieën verdeelde afbeelding. Het middelste schilderij heeft het formaat 40 x 50 cm, de twee schilderijen links en rechts elk 20 x 50 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:
3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur. Middenafbeelding 40 x 50 cm Zijafbeeldingen elk 20 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar van verstikking door kleine delen.
Gerelateerde Producten