London Tower Bridge

Schilderen op nummer Tower Bri / MGZ-Z-21 zij (4000887927526)

061527
4000887927526
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

50x80cm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

London Tower Bridge
MAL 609260752 Meesterklasse drieluik compleet pakket met acrylverf (mengen niet nodig) ondergrond & penseel exclusief schilderijlijst Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Drieluiken 50x80cm
London Tower Bridge
Het motief: 
De herfstige avondzon dompelt de „Tower Bridge“ in een prettig warm licht. Door het blauwige lichtschijnsel van de grote stad wordt het contrast tussen oud en nieuw geaccentueerd, wat de moderne gebouwen op de achtergrond een futuristisch uiterlijk verleent. Zo is de Tower Bridge niet alleen een brug over de Theems maar vormt ook een verbinding tussen de oude en de nieuwe tijd.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:
“MEESTERKLASSE drieluik”. Een drieluik is een in drieën verdeelde afbeelding. Het middelste schilderij heeft het formaat 40 x 50 cm, de twee schilderijen links en rechts elk 20 x 50 cm. De schildervoorbeelden hebben een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeeldingen onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:
3 stukken stevig schilderkarton met linnenstructuur. Middenafbeelding 40 x 50 cm Zijafbeeldingen elk 20 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.
Gerelateerde Producten